top of page
MANGOSYLTETØY MED SITRON
1 t (inkl. koketid)
400 g
Oppskrift på livets mangosyltetøy finner du under 🥭 Friskt, søtt og syrlig. Lag det ferdig på kvelden og server neste morgen.
2 mangoer, grovhakket
2 dl vann
20 g revet ingefær
1 ss sitronsaft
100 g sukker
1 ss vegansk smør
INGREDIENSER
Hva du trenger
METODE
Hva du gjør
1. Kjør mango, ingefær og vann til en jevn røre i en foodprocessor, eller til du får konsistensen du foretrekker. Vi liker at syltetøyet har litt biter.
2. Ha blandingen over i en mellomstor kjele. Tilsett sitronsaft, sukker og vegansk smør, og la det småkoke i 45 min på middels til lav varme. Rør innimellom. Smak til med mer sukker dersom du vil ha syltetøyet søtere.
3. Hell syltetøyet over i et syltetøyglass eller en krukke med lokk og avkjøl før du setter det i kjøleskapet. Serveres kaldt.
bottom of page